top of page

מושלמת

הדרך הנכונה למנה

PASTA

לשמור בהקפאה עד השימוש, אין צורך להפשיר לפני השימוש.


יש להשתמש ביחס של 1:10 בין המים לפסטה.

להוסיף כפית מלח למים ולהכניס את הפסטה הקפואה למים רותחים.
זמן הבישול נמדד מהרגע שהמים רתחו לאחר שהפסטה בתוך הסיר.
אין להקפיא פסטה שהופשרה.
לאחר הבישול לסנן ברשת אין צורך לשטוף את הפסטה 

ניתן להקפיץ עם שמן זית.
​​

זמני בישול מומלצים:
רביולי לסוגיו - בין 6 ל- 8 דקות
ספגטי או פטוצ'יני דק - 2 ל- 3 דקות
פטוצ'יני עבה 5 ל- 6 דקות
ניוקי – עד שצף על המים (1-2 דקות)

DIM SUM

להרתיח מים בסיר או בווק
לסדר את הדים סאם בסלסלת אידוי

על נייר פרגמנט או מצע של כרוב.
להניח את סלסלת האידוי על הסיר ולכסות.
לאדות על אש גבוהה כשמונה דקות,
להנמיך את האש, להסיר את המכסה ולבדוק

אם הדים סאם מוכנים (חמים ורכים למגע)

logo matamey israel-02.png
bottom of page